AK Report duke marë shkasë nga akuzat për manipulimin e votave në zgjedhjet elektorale, ka vendosur të nisi një votim elektronik(online), ku secili qytetar mund te votojë në menyre konfidenciale.

Votimi për person mund të jetë vetëm 1 herë, duke u bazuar në parimin që për çdo IP do të ketë vetëm 1 votë. Kjo do të shmangë tërësisht manipulimin apo një votim më shumë se 1 herë.

Sondazhi do të jetë transparent dhe mund të jetë një test real lidhur me mbështetjen që kanë te qytetarët për  partitë politike!
Kliko mbi hartë në qarkun tënd për të votuar: