Pse të reklamoni te ne?

Sot, reklamimi është dinamik më shumë se kurrë më parë. Për biznesin tuaj nuk mjafton vetëm prezenca online. Zhvillimi i platformave të shumta për komunikim ka bërë që komunikimi me konsumatorët tuaj dhe ata potencial të jetë më kompleks!

Ne e kuptojmë rëndësinë e këtij zhvillimi, dhe prandaj kemi zhvilluar produkte inovative që kanë për qëllim të lehtësojnë jetën tuaj dhe të rrisin brendin tuaj në një nivel më të lartë.

Ne nuk ju ofrojmë vetëm hapësira reklamuese; por një shërbim të plotë, duke përfshirë të dhënat dhe statistikat e nevojshme që ju ndihmojnë të arrini objektivat tuaja. 

Zgjidhja e duhur për të fuqizuar brendin tuaj!

AK Report ka një audiencë të gjerë lexuesish të cilët mund të jenë të interesuar për produktet ose shërbimet tuaja! Reklamimi në këtë platformë mund të jetë një mënyrë e mirë për të arritur segmentin e targetuar…

50,000 +

LEXIME ÇDO DITË

AK Report Media arrin mijëra lexime çdo ditë nga një audiencë e gjerë shqipfolëse.

Lloje të reklamimit

Ofrojmë një shumëllojshmëri të llojeve të reklamimit, duke përfshirë reklamimin me baner, reklamat native, pop-up dhe reklama të përsonalizuara për të rritur ndikimin dhe shikueshmërinë e markës suaj.

REKLAMIM ME BANER

Reklamat e vendosura në pjesën e sipërme, të poshtme ose në anët e faqes së artikujve.

ARTIKULLI PR

Një artikull për biznesin tuaj (psh. oferta të fundit, fillimi i fushatës, etj.) ka ndikim më të madh se baneri.

REKLAMAT NATIVE

Native Ad sigurojnë deri në 3 herë CTR (Click Through Rate) dhe 2 herë shkallën e konvertimit më të lartë.

REKLAMAT
POP-UP

Reklamat që shfaqen në dritare të ndara dhe kërkojnë mbylljen e tyre për vazhdimin e shfletimit.

Reklamimi me baner
në Desktop


Mobile Banner 300x250
në Mobile


Reklamat native

Reklamat native: Janë duke u pëlqyer çdo ditë e më shumë nga bizneset për shkak të rezultateve shumë më efikase se disa forma të tjera të reklamimit.

Reklamat pop-up

Reklamat pop-up: Janë një mjet i fuqishëm për të njoftuar klientët potencialë për produkte, oferta speciale ose për të krijuar ndërgjegjësim për ndonjë çështje të rëndësishme.
- Pop up baner -
Pop up baner
Bottom Sticky
Pop up baner
Pop up baner

Lista e çmimeve

Planet e mëposhtme janë promocionale dhe përfshijnë reklamimin e biznesit, produkteve ose shërbimeve tuaja në AK Report Media.

Basic

 • Baner në Mobile

Permasat: 320×100

 • Baner në Desktop

Përmasat: 300×250

 • Artikull PR

Një artikull i sponsorizuar.


€99 /14 ditë

Standart

Rekomandohet

 
 • Baner në Mobile
Përmasat: 300×250, 320×100, 320×50.
 • Baner në Desktop
Përmasat: 300×250, 728×90, 970×250.
 • Reklamat pop-up
Përmasat: 300×250, 970×250.
 • Artikull PR
Një artikull i sponsorizuar.
€399 /30 ditë

Premium

 • Baner në Mobile
 • Baner në Desktop
 • Reklamat pop-up
 • Reklama native
 • Artikull PR
Një artikull i sponsorizuar.  

*Përmasat e banerave sipas dëshirës!

 
€799 /30 ditë

Kontakt.

Për të zgjedhur një nga paketat reklamuese, ju lutemi plotësoni formën e kontaktit dhe selektoni një nga planet. Stafi ynë do t’ju kontaktojë për më shumë informacione. Faleminderit për interesimin tuaj!
Email:
[email protected]
[email protected]
[email protected]
[contact-form-7 id=”55431″ title=”Kontakto marketing”]