Kontakto Agjencinë e Marketingut

Web Development & Digital Marketing Experts

Mediat sociale
– Ne ofrojmë menaxhimin e mediave sociale për të gjitha platformat sociale …

Branding
– Përdorimi i mediave sociale për markën tuaj sot është i detyrueshëm dhe ne ofrojmë zhvillimin e markës për kompaninë ose produktin tuaj …

Marketing
– Duke qenë një staf ekspert të marketingut social, ne kemi drejtuar miliona vizitorë, për marka të ndryshme të cilat shumica e rasteve janë përkthyer në shitje për ta …

Web Design
– Ne kemi ndertuar dhe mirmbajtur nje sere websitesh nder me te njohurat ne Shqiperi! Biznese,Portale informative, gazeta online etj…

Content Strategy
– Ne ofrojmë strategji për përmbajtje virale në të gjitha platformat sociale

Support
– Ne ofrojmë mbështetje për të gjitha çështjet që lidhen me punët tona, siç janë mbështetja e ndërmarrësisë, Mbështetja e mediave sociale, mbështetja e markës dhe shumë më tepër …

Vendndodhja

Tirana, Albania

Kontakt