AK REPORT

Mbështetje Teknike e Përgjithshme e Kujdesit për Klientin

Ndërsa adresojmë nevojat e klientëve tanë, koha e pritjes së emailit mund të jetë më e gjatë se zakonisht. Në përpjekje për t'ju ofruar përvojën më të mirë të mundshme të klientit, ju inkurajojmë të na shkruani ne WhatsApp +35569 376 8638

Në shumicën e rasteve ky është opsioni më i shpejtë dhe më i lehtë.
Ju Gjithashtu mund te na kontaktoni ne adresen tone te Emailit: [email protected]

Të tjera